Vahvaa julkisrahoitteisten terveyspalveluiden osaamista Spider Medin hallitukseen

Spider Medin hallitukseen on kutsuttu mukaan KTM Iina Vartia. Iina tuo Spider Mediin vahvaa ja monipuolista kokemusta erityisesti julkisrahoitteisen sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisesta, strategisesta kehittämisestä ja kasvun rakentamisesta.

Iina Vartia toimii Attendon myynti- ja kumppanuusjohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on vahva tausta terveyspalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja kumppanuudesta hyvinvointialueiden kanssa. Ennen Attendoa Iina toimi Finnish Consulting Groupissa sote- ja hyvinvointikonsultoinnin liiketoimintajohtajana. Aiemmin hän on toiminut Terveystalon julkisten palveluiden kehitysjohtajana, Espoon kaupungilla suun terveydenhuollon palvelutuotannosta vastaavana palvelupäällikkönä sekä vakuutusyhtiöiden henkilövakuutusliiketoiminnan kehitystehtävissä.

”Toivotan Iinan tervetulleeksi Spider Medin hallitukseen ja odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan juuri aloitetulla Spider Medin kehitysmatkalla”, sanoo Spider Medin hallituksen puheenjohtaja ja MB Rahastojen partneri Anssi Mattila. ”Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana jatkaa asiakaslähtöisten toimintamallien sekä aidosti avoimen ja välittävän toimintakulttuurin kehittämistä sekä yhtiön vahvaa kasvua”, hän jatkaa.


Kuva: Iina Vartia

Lisätietoja:
Anssi Mattila
Partneri, MB Rahastot
050 538 5806 tai anssi.mattila@mb.fi

Spider Med lyhyesti
Spider Med on vuonna 2020 perustettu kotimainen suun terveydenhuollon julkisen ja yksityisen sektorin kumppani, joka tuottaa palveluita ympäri Suomea. Spider Medin palveluksessa on yli 450 suun terveydenhuollon ammattilaista. www.spidermed.fi

MB Rahastot lyhyesti
MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 50 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi